l'escola
L’Espai de Ball és l’Escola de Ball, situada al centre de Castelldefels

Fundada l’any 1997, com a continuacio de l’antiga Associació de Balls de Saló de Castelldefels, i durant més de 10 anys l’Espai de Ball ha ensenyat a ballar a mil.lers de persones provinets de tots els racons de Catalunya.

L’Espai de Ball, és, actualmet una academia de ball que inclou diverses disciplines, que van desde els balls amb parella, als balls individuals i als cursos per a nens i nenes de totes les edats.

L’Espai de Ball, és també el referent del Ball Esportiu a la nostra ciutat, de la nostra escola han sorgit algunes de les millors parelles de competició espanyoles, i a l’actualitat és a més, un centre de referència en la formació de professors de Balls de Saló.

Volem que l’Espai de Ball, sigui un Centre de trobada per l’Oci i la diversió. No volem que s’entengui la nostra escola com un centre d’Esportistes d’alt nivell, doncs al contrari, tenin moltíssims alumnes de Ball Social, Salsa, i d’altres disciplines que tan sols volen disfrutar del seu temps lliure aprenent a ballar, fent amics i ampliant el seu cerce de rel.lacions, això si, acompanyat d’un ensenyament de qualitat, gràcies al nostre magnífic equip de professors, altament qualificat

Desde l’any 2006, la nostra escola ha esdevingut com la principal referència de la Salsa a Castelldefels. Hem creat l’autèntica Escola de Salsa de Castelldefels que sota el nom de el Malecón, i amb els millors professors, et farà gaudir dels millors balls i de la millor música del carib.

El nostre desitg és a la fi, que L’ESPAI DE BALL SIGUI UNA GRAN FAMILIA, unida per una idea comuna: L’AMOR PEL BALL.
T’ESPEREM

professors
Carles Gonzalez García
DIRECTOR

  • Professor de Balls de Saló, Ball Esportiu, Salsa Lineal
  • Professor de Balls de Saló titulat per l’AEPBSD (Associació Espanyola de Professors de Balls de Saló i Esportiu), en balls Standard i Llatins amb el nivell FELLOW (Màxima titulació a nivell internacional) reconeguda pel WD&DSC (World Dance & Dancesport Council)
  • Professor i examinador de Salsa, titulat per l'Associació Espanyola de Professors de Balls de Saló.
  • Formador oficial de l’AEPBSD
  • Vice-President de l’AEPBSD
  • Jutge internacional del la WD&DSC
  • Entrenador de Ball Esportiu  de Categoría “A” (Màxima titulació de l’AEBDC) en la modalitat de Balls Standard i Llatins, reconegut per l’IDSF (Internacional Dance Sport Federation)
  • Jutge Internacional reconegut per l’IDSF (Internacional Dance Sport Federation)
  • 18 anys d’experiencia com a professor de balls de saló
TELMA
Professora de Salsa, Merengue y Bachata
PATT
Professora d’URBAN DANCE (Jaz Funky i Hip Hop)
ROSA
Professora de Dansa Oriental
ANA DELIA
Profesora de Bailes Latinos, Zumba, Bailes de Salon sin pareja ipre dansa

08/10/08
Novament a Colombia.
El nostre director i professor Carles Gonzalez es va desplaçar novament a Colombia entre els dies 19 i 31 de Juliol, per continuar amb el procés de introducció del Ball Esportiu a Colombia iniciat fa ja 6  anys. Aquest cop les seus dels Tallers van ser les ciutats de Bogotà i Manizales, on, novament, les parelles colombianes van demostrar que anys rera anys milloren en seu nivell.
 

04/10/08
Ja hem tornat - Matrícula Oberta per al curs 2008-2009
A partir de l’1 de Setembre s’obre el plaç d’inscripció per als nous cursos.  Horari d’atenció al públis de 18:00 a 21:30
 
03/10/08
Parelles de l’Espai de Ball a la competició de Cervia (Italia)

Els propers dies 5-7 de Setembre es cel.lebra el Cervia Open Festival, on pendràn part parelles de la nostra escola. El Carles formarà part del jurat d’una de les més prestigioses competicions internacionals.

15/02/08
Lespai de ball estrena nova web.

En aquesta web dintre de poc et mantindrem informat de tot el que pasa a la nostra escola.
ESCOLA DE BALL CASTELLDEFELS
C/. Tomàs Èdison, 20 Castelldefels
T. 661 40 93 98 / 93 636 47 76
info@lespaideball.com